skip to Main Content
Телефон 082-834510 Адрес: гр: Русе, ул. "Борисова" 22

ПОСЛАНИЯ ОТ ВИПУСК 2020

 

 

Поздрав на XIIВ“ клас към колектива на ПГИУ „Елиас Канети“

Здравейте скъпи учители, ние учениците от XII“В“ клас, випуск 2020 година, искаме да ви благодарим за тези прекрасни 5 години в ПГИУ „Елиас Канети“.

Щастие беше за нас да бъдем ваши ученици, да черпим от Вас знания, вдъхновение, търпение и вяра в бъдещето!

Благодарим Ви за всичко, мили учители! Желаем Ви много здраве, безкрайно щастие и удовлетвореност от работата!

Благодарим Ви за знанията, които ще ни направят победители! Но най-много Ви благодарим за вярата в нас!

Благодарим Ви за сбъднатите мечти и за куража да продължаваме все напред! Вие ни научихте какво значи да обичаш и да бъдеш обичан!

Споменът за Вас ще остане вечно жив в нас! Надяваме се и Вие да помните хубавите мигове, прекарани заедно с нас!

 

 

Абитуриентите от випуск 2020 към по-малките си съученици

Ние се опитахме да направим нашето училище мечта за всеки. Мислим, че донякъде успяхме. Ако, според вас, не сме се справили достатъчно добре, разчитаме Вие да довършите започнатото. Призоваваме ви да бъдете по-активни в изявите си, така шансът да промените това, което не ви харесва, е по-голям.

Не позволявайте на някои от учителите да налагат мнението си, което не е присъщо на вашето естество.  Учете се от грешките и постиженията – вашите и на другите.

Обръщайте повече внимание на това, което учителите правят за вас. Те са тук, за да се грижат за вас, да ви научат на това, от което имате нужда. Гордейте се с нашето училище, защото хората, които работят в него ни обичат и ни помагат да успяваме!

Бъдете приятелски настроени, разбиращи се един друг и се приемайте такива, каквито сте. Не се притеснявайте да кажете това, което мислите! Бъдете смели! Мислете не само за себе си, но и за своите приятели и съученици! Учете старателно уроците си и вярвайте, че вашият труд ще бъде възнаграден!

Вярвайте в себе си и се борете за своите мечти! Училището обогатява духа ни. По-важно е да бъдеш духовно богат, отколкото материално. Уважавайте учителите и съучениците си. Винаги се интересувайте от правата, но и от отговорностите си. Научете правилника, преди да правите каквото и да е!

Бъдете личности! Не позволявайте да бъдете потъпквани и уеднаквявани! Бъдете различни!!! Нека успехът е винаги с Вас! Нека добър спомен остане от нас!

Вие сте уникални и талантливи. Успехът ви се крие навсякъде. Старайте се и ще успявате! Пожелаваме ви да запазите училищните ни традиции и да ги развивате. Да помагате за по-доброто провеждане на часовете и за развитието на училището. Бъдете винаги най-добрите и преследвайте мечтите си! Уважението е много важно по пътя към успеха. Оценките не са всичко, важно е знанието, останало и приложено от вас!

Бъдете инициативни. Възползвайте се от всяка възможност, която училището ви дава. Пожелавам ви здраве в изобилие, късмет и невероятно прекрасни моменти! Не пропускайте нито един щастлив ден в родното даскало, защото ще съжалявате!

 

Back To Top