skip to Main Content
Телефон 082-834510 Адрес: гр: Русе, ул. "Борисова" 22

Участие на наши ученици в международен проект на Българо-румънска търговско-промишлена палата

            ПГИУ „Елиас Канети“ – Русе, като партньор на Българо-румънска търговско-промишлена палата взе участие в учебна мобилност по проект RC4VETs, която се проведе в град Пово Ди Варзим, Португалия в периода 21-28 ноември 2021 г.

            Василена Иванова и Стела Дамянова, ученички от XIIв клас, под ръководството на г-жа Ива Калинкова, представиха училището ни по време на 5-дневните, организирани от португалските партньори, събития, които включваха разнообразни задачи, свързани с изработването на комуникационен план на ресторант „D’Gustar”, който се намира в градчето.

            Българският отбор беше поел нелеката задача да създаде и представи пред 32-мата участници в срещата послание на комуникационната кампания, цели, бюджет, канали за разпространение и план на дейностите. Всички тези дейности бяха обвързани с различни стратегии за генериране на идеи – брейнсторминг, дискусия във фокусна група и др.

            Отборът ни получи признание от всички участници и организатори заради отличното си представяне, интересните и иновативни идеи, с които се отличиха, както и изключително доброто ниво на владеене на английски език. Българо-румънската търговско-промишлена палата също изпрати благодарствено писмо до ръководството на училището.

Back To Top