skip to Main Content
Телефон 082-834510 Адрес: гр: Русе, ул. "Борисова" 22

Успехи на отбора по футбол

Успехи на отбора по футбол
 
След 2-годишно прекъсване, на 27.10.2022 г. отборът по футбол на ПГИУ „Елиас Канети“ взе участие в общинския кръг от ученическите игри. Жребият ги срещна със силния отбор на ПГ по туризъм „Иван П. Павлов“. Срещата завърши с резултат 4:2 в полза на ПГИУ „Елиас Канети“, като два пъти се разписа Диан Димов от XIб клас, веднъж – Росен Закарян от IXг клас и противниците си отбелязаха един автогол. Тази победа класира отбора в следващата фаза на турнира сред най-добрите три в града.
 
На 8.11.2022 г. се проведе следващата среща срещу отбора на Математическа гимназия „Баба Тонка“. В много напрегнат и изпълнен с обрати мач отборът на гимназията победи с резултат 7:5, като с 5 гола се отличи Диан Димов, с по един – Росен Закарян и вратаря на отбора Давид Пасев.
 
Въпреки че футболният отбор на Икономическа гимназия е съставен предимно от ученици в долната възрастова група VIII-X клас, на момчетата не им липсва самочувствие и те по нищо не отстъпват на по-големите си съперници.
 
На 16.11.2022 г. възпитаниците на ПГИУ „Елиас Канети“ ще имат възможност да се изправят в пряк двубой за първото място в общинския кръг от ученическите игри срещу отбора на ПГ по електротехника и електроника „Апостол Арнаудов“.
 
Автор: Румен Белчев – учител по ФВС
May be an image of 9 people, people standing and outdoors
 
 
 
See insights and ads
Boost post
 
All reactions:

59

 
Back To Top