skip to Main Content
Телефон 082-834510 Адрес: гр: Русе, ул. "Борисова" 22

Училищен конкурс на учебните предприятия – предварителен кръг на ТФ Фест 2023 в Пловдив

Училищен конкурс на учебните предприятия – предварителен кръг на ТФ Фест 2023 в Пловдив
 
На 19.01.2023 година при голяма конкуренция се проведе училищния конкурс между учебните предприятия.
Тази година се регистрираха 6 учебни предприятия:
1. XIа – първа група – E-note ООД с предмет на дейност „Информационни технологии в образованието“ предлагат електронна тетрадка с образователна цел. Ръководител: Анета Ангелова.
2. XIа – втора група – Инокард ООД – възпроизвеждане на записани носители, с ръководител: Румяна Ценева.
3. XIб – първа група – TLT Ship – развиване на туризма в Русе с кораб с тематични нива – Тропикариум, Ботаник ресторант, Космическо кино, с ръководител: Боряна Илчева.
4. XIб – втора група – Planet save – събиране и рециклиране на сортирани отпадъци с помощта на машина, с ръководител: Даниела Цонева.
5. XIв – първа група – „Стандарт Лайт“ ООД – търговия с LED осветление, с ръководител: Диана Дончева
6. XIв – втора група – „Алое чардж“ ООД – акумулаторни батерии и акумулатори, които се зареждат с алое, с ръководител: Десислава Игнатова.
 
Учебните предприятия представиха своите продукти и запознаха комисията по оценяване, състояща се от преподаватели икономисти, и всички присъстващи с дейността си, фирменото си лого и мото, финансов план и маркетингов план.
 
Комисията в състав: председател – г-жа Росица Мицова – заместник директор по учебната дейност и членове: г-н Кристиян Вълчев – зам.-директор по административно-стопанската дейност; г-жа Теодора Иванова и г-жа Ферихан Ахмедова, единодушно определи учениците от „Алое чардж“ ООД за победители в конкурса. Фирмата спечели и овациите на публиката не само със своята иновативна идея, но и отлично презентиране и демонстрация на предлаганите продукти.
 
На второ място се класира „Стандарт Лайт“ ООД от същия клас с много добри презентационни умения.
На трето място са двете фирми с иновации в сферата на информационни технологии: E-note ООД, които представиха интересно видео за дейността си и „Инокард“ ООД, които ангажираха членовете на журито с демонстрация на своите продукти.
 
Автор: Анета Ангелова – главен учител
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+4
 
 
See insights and ads
Boost post
 
All reactions:

33

 
 
Back To Top